Закон Украіїни "Про освіту"
Закон України "Про дошкільну освіту"
Закон України "Про охорону дитинства"
Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини"
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Закон України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення"
Наказ МОЗ України від 03.02.2022 № 215 " Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших установах
МОЗ затвердило рекомендоване сезонне меню для дітей віком від 1 до 6 (7) років для харчування у закладах освіти
Закон України "Про дитяче харчування"
Закон України "Про питну воду та питне водопосточання"
Постанова Кабінету Міністрів України від 26.08.2002 " 1243 "Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтегрованих навчальних закладів (зі змінами)
Постанова Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305 "Про затвердження Положення про дошкільний навчальний заклад (зі змінами)
Постанова Кабінету Міністрів України від 16.12.2016 № 1092 "Про утворення територіальних органів Державної служби з питань безпечності продуктів та захисту споживачів"
Постанова КАбінету Міністрів України від 02.09.2015 № 667 "Про затвердження Положення про Державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Розпорядження Кабінету Міністрів України від 06.04.2016 № 260-р "Питання Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів"
Наказ МОЗ України від 24.03.2016 № 234 "Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів"
Наказ МОЗ та МОН України від 17.04.2006 № 298/227 "ПРо затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах" (зі змінами)
Наказ МОН України від 21.11.2002 № 667 "Про затвердження порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладів "зі змінами)
Постанова Кабінету Міністрів України від 21.05.1992 № 258 "Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильскої катастрофи"
Наказ МОН та мОЗ України від 01.06.2005 № 242/329 "Про затвердження Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах"
Наказ МОН та МОЗ України від 15.08.2006 № 620/563 "Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах"
Наказ МОЗ України від 23.07.2002 № 280 "Щодо організації проведення обов,язкових профілактичних медичних оглядів працівників окремих професій, виробництва і організацій, діяльність яких пов,язана з обслуговуванням населення і може призвести до поширення інфекційних хвороб"
Наказ Міністерства аграрної політики і продовольства України від 01.10.2012 № 590 №Про затвердження Вимог щодо розробки,впровадження та застосування постійно діючих процедур,заснованих на принципах Системи Управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) "
Наказ Міністерства аграрної політики і продовольства України від 08.08.2019 № 446 "Про затвердження форми акта, складенного за результатами проведеного заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах (НАСССР) "
Наказ Мінестерствааграрної політики і продовольства України від 10.02.2016 № 39 "Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтерисованним суб,єктам"
ДСАн ПІН 2.2.4-171-10 "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною"
Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.